[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1192″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”mulled_wine” style=”shadow” border_width=”3″ el_width=”70″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”ویزای مولتی 5 ساله تضمینی کانادا” font_container=”tag:h2|font_size:30|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

اخذ ویزای کانادا بوسیله ی متخصصین با تجربه با نرخ های رقابتی و 100 % تضمینی

برگزار کننده ی انواع تورهای گردشگری کانادا، تک شهر و تورهای ترکیبی با خدمات کامل، گشت و مترجم راهنما و همچنین تورهای خاص انفرادی کانادا

*** خدمات وقت سفارت کانادا و پیکاپ پاسپورت انجام می شود ***

در صورتی که متقاضی ویزای کانادا هستید، فرم مشخصات فردی ویزای کانادا را تکمیل کنید تا مورد بررسی متخصصین ما قرار گرفته و در پرونده ی شما اعمال شود.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”violet” spacing=”3″ alignment=”center” active_section=”1″][vc_tta_section title=”نکات” tab_id=”1530002224101-1d6c8929-da39″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”1173″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

  • برای ویزای تضمینی کانادا مدارک به دقت  کنترل می شوند و برحسب شرایط خاص پرونده ممکن است مدارک بیشتری از شما درخواست شود.
  • زمانیکه نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود، شما یک ماه فرصت دارید به محل موردنظر مراجعه نمایید.
  • کانادا در حال حاضر نیازی به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری در هر روز که شما بخواهید در این بازه یک ماهه قابل انجام است.
  • در حال حاضر ویزاها مطابق با اعتبار پاسپورت، تاریخ میخورد؛ توصیه میکنیم در صورتیکه گذرنامه اعتبار زیادی ندارد، آن را تعویض نمایید.
  • پروسه ارسال گذرنامه به سفارت و برگشت آن “پیکاپ” معمولا حدود یک الی دو هفته زمان میبرد.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”مدارک مورد نیاز” tab_id=”1530002238310-3e4f0435-469f”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”1171″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

  • کپی تمام صفحات پاسپورت که مهر یا ویزا دارند (تمامی پاسپورت ها)
  • تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (Application Form)
  • ترجمه شناسنامه
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (Family Information)
  • یک قطعه عکس ۵*۳ و ۵*۴ رنگی پس زمینه سفید
  • ارائه ی ترجمه سند ملکی
  • رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
  • دعوتنامه (اختیاری)
  • ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند)
  • ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود)

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=”shadow” border_width=”3″ el_width=”70″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

برای مشاوره و عقد قرارداد با ما تماس بگیرید

02188108289

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

5/5 (6 Reviews)