[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1168″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”mulled_wine” style=”shadow” border_width=”3″ el_width=”70″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”هر روز ورود به سفارت ژاپن” font_container=”tag:h2|font_size:30|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

اخذ ویزای ژاپن بوسیله ی متخصصین با تجربه با نرخ های رقابتی و درصد بالای قبولی

برگزار کننده ی انواع تورهای گردشگری ژاپن، تک شهر و تورهای ترکیبی با خدمات کامل، گشت و مترجم راهنما و همچنین تورهای خاص انفرادی ژاپن

این مرکز هر روز به سفارت ژاپن ورود دارد

*** خدمات وقت سفارت از سفارتخانه ی ژاپن انجام می شود ***

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” color=”violet” spacing=”3″ alignment=”center” active_section=”1″][vc_tta_section title=”آدرس و تلفن سفارت ژاپن” tab_id=”1530002211487-bfeffaf5-0a3f”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”1176″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

آدرس سفارت ژاپن: تهران، زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲

تلفن تماس سفارت ژاپن: ۲۲۶۶۰۷۱۰(۲۱)۹۸+

شماره فکس سفارت ژاپن: ۲۲۶۶۰۷۴۶(۲۱)۹۸+[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”نکات” tab_id=”1530002224101-1d6c8929-da39″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”1173″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

  • زمان مورد نیاز برای بررسی مدارک به طور معمول ۵ روز کاری (با احتساب روز ارایه مدرک) است.
  • ویزای توریستی ژاپن حدود ۳ ماه اعتبار دارد، اما مدت مجاز اقامت شما بستگی به نظر سفارت ژاپن دارد.
  • ارائه اصل مدارک فارسی لازم نیست و ترجمه انگلیسی مدارک که حاوی مهر وزارت دادگستری باشد برای اخذ ویزا کافی است.
  • برای اخذ ویزای ژاپن معمولا نیازی به انجام مصاحبه نیست، مگر آنکه طبق نظر کنسول انجام مصاحبه ضروری باشد.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”مدارک مورد نیاز” tab_id=”1530002238310-3e4f0435-469f”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”1171″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

  • گذرنامه متقاضی ویزا (درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطعه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید
  • برنامه سفر (به همراه رزرو هتل)
  • شناسنامه متقاضی ویزا (به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن)
  • پرینت گردش حساب سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی یک روز قبل از ارائه مدارک باشد.
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و موافقت با مرخصی

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=”shadow” border_width=”3″ el_width=”70″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

برای مشاوره و عقد قرارداد با ما تماس بگیرید

02188108289

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

4.9/5 (14 Reviews)